El dijous 14 de març a les 12:00h es presentaran oficialment les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme, amb el seu opuscle divulgatiu, i l’edició 2013 del Plat de Mataró. L’acte, que inclourà un tast del Plat de Mataró (sèpia amb patates i pèsols) elaborat per alumnes de l’Escola de Restauració del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, es farà a la seu del Gremi a Mataró.
Explicaran les novetats de la present edició de les Jornades del Pèsol i del Plat de Mataró el president del Consorci de Promoció Turística, Jaume Borrell, El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró, Miquel Rey i el president del Gremi d’Hostaleria, Josep Navarro.
Data: 2013-03-14
Lloc: Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme ( C/ Germans Thos i Codina, 43 de MATARÓ )