Les Jornades gastronòmiques de la maduixa prenen el relleu al pèsol. Restaurants, pastisseries i altres establiments alimentaris de 13 municipis de la comarca participaran a l’edició 2016 que se celebrarà del 22 d’abril al 29 de maig. Demà, dimecres 20 d’abril, es farà a Sant Iscle de Vallalta la presentació oficial d’aquestes jornades gastronòmiques que reten homenatge a un dels productes que dóna més renom al Maresme. L’acte es farà a les 12:00h a la Masia Can Rocosa. Estarà presidit per l’alcalde de Sant Iscle, Eduard Turón, i pel President del Consorci de Turisme del Maresme, Joaquim Arnó. Hi assistiran representants polítics de diferents municipis participants i productors de maduixa. Com a cloenda, se servirà un tastet de maduixes del Maresme amenitzat pel músic Pep Poblet.
Data: 2016-04-20
Lloc: Masia Can Rocosa de Sant Iscle de Vallalta (Camí senyalitzat a l’arribar al poble)