Presentació de les jornades gastronòmiques de la maduixa a la Vallalta

 


El proper dimecres, 25 d’abril, es presentarà en roda de premsa el programa de les Jornades gastronòmiques que, a l’entorn de la maduixa, han organitzat els municipis de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Arenys de Munt, Canet de Mar i Sant Iscle de Vallalta. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme hi ha col·laborat amb l’edició de la publicació que recull el conjunt d’activitats programades i els restaurants de cada municipi que hi participen.


La gastronomia comença a ser un dels grans atractius turístics del Maresme, una comarca on al llarg de l’any s’hi organitzen una cinquentena de jornades gastronòmiques. Des del Consorci Costa del Maresme s’està potenciant la celebració d’activitats que promocionin els productes autòctons. Amb aquest objectiu, aquest any s’ha ampliat el nombre de publicacions i a les ja tradicionals del pèsol i del bolet, s’hi ha afegit la de la maduixa (se n’han fet 14.500 exemplars del fulletó). A la tardor hi apareixeran fullets específics sobre el vi de la DO Alella i sobre el calamar. Les Jornades gastronòmiques de la maduixa seran presentades per: Manuel Mombiela, alcalde de Sant Pol de Mar
-Jaume Borrell, alcalde de Sant Cebrià de Vallalta
-Maribel Mozas, regidora de Comerç, Turisme i Festes de l’ajuntament d’Arenys de Munt
-Marisol Pacheco, regidora de Turisme i Promoció Econòmica de l’ajuntament de Canet de Mar
-Carles Rocabert, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme En acabar la roda de premsa, se servirà un tastet de maduixes

Data: 2007-04-25

Lloc: Hotel Gran Sol de Sant Pol de Mar