Presentació de les Jornades gastronòmiques de la cuina del bolet al Maresme

 

En el marc de la Fira del bolet i la natura de Vilassar de Dalt es donarà diumenge el tret de sortida a les Jornades gastronòmiques de la cuina del bolet al Maresme que aquest any aplega una seixantena de restaurants de 18 municipis de la comarca.

En el decurs de la celebració de la fira, el president del Consorci de Turisme, Jaume Borrell, presentarà l’opuscle que s’ha editat per tal de donar a conèixer els establiments participants, les seves propostes gastronòmiques, els actes complementaris que hi ha organitzats als diferents municipis i les habituals receptes que ens ofereixen els restauradors per fer a casa, amb el seu corresponent maridatge amb vins de la DO Alella.

El programa d’actes és el següent:

  • 11h. Inauguració de la Fira del bolet i la natura. Passejada per la Fira.
  • 12h. Visita a l´Exposició de bolets al Museu. Tast de bolets a l´Era.
  • 12,30. Lliurament del Bolet d´Or a un vilassarenc/ca. Celebració del 25 Aniversari dels Amics dels Bolets de VIlassar de Dalt.
  • 12,45. Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Bolet al Maresme 2014. Presentació de l´Opuscle de les Jornades.
  • Tast de bolets.

Data: 2014-10-26

Lloc: C/ Marquès de Barberà (Vilassar de Dalt)