Del 14 al 17 d’agost

“Posa el Maresme al plat!” és l’eslògan sota el qual es promocionen els productes de la terra de la comarca a les mostres i fires populars. La iniciativa la va promoure el 2008 el Consell Comarcal amb una doble intenció. Primer, promocionar i donar a conèixer els productes artesanals de qualitat que s’elaboren a la comarca i, segon, ajudar els productors a trobar vies de comercialització dels seus productes. A la Mostra de Cabrils, que aquest any arriba a la seva XXII edició, hi haurà presents 4 artesans sota el reclam: Posa el Maresme al plat: Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt).- formatge nevat i altres formatges frescos i semicurats
-Neules Casa Graupera (Mataró) – neules, xiulets, galetes…
-Forn Can Ricastell (Tordera) – pa ecològic de diferents llavors
-L’Anxoveta (El Masnou) – anxoves, seitons amb vinagre…. El Consell Comarcal del Maresme ofereix la possibilitat de participar en aquest projecte d’exposició-promoció dels productes alimentaris de qualitat al centenar de productors que s’han incorporat al cens d’artesania alimentària que es va realitzar sota la denominació Productes de la terra – Maresme. El projecte va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona. Una part d’aquests artesans alimentaris censats va donar el seu consentiment i van quedar recollits en el “Catàleg de productes de la terra i artesania alimentària del Maresme”. Podeu accedir a l’edició electrònica, clicant aquí