Descripció
- MELMELADA DE MADUIXA: és molt bona combinada amb mató o iogurt i també amb torrades.
- MELMELADA DE TARONJA AMB XOCOLATA: ideal com a postres per acompanyar un gelat o farcir pastissos.
- MELMELADA DE GERDS: ideal per acompanyar carn o magret d’ànec.
- MELMELADA DE TARONJA AL ROM: és molt bona amb carns i formatges secs, també per farcir pastissos.
- MELMELADA DE CAFÈ: ideal com a postres per acompanyar un gelat.
- MELMELADA DE TOMÀQUET A LA MENTA: combina molt bè amb tot. Ideal per acompanyar carn, graellada de verdures o bacallà.
- MELMELADA DE POMA A LA CANYELLA: és molt bona per acompanyar unes torrades o també un rellom de porc.
- MELMELADA DE PRÉSSEC: és la clàssica.
- MELMELADA DE CARABASSÓ I PERA: ideal per acompanyar amb carn o amb formatge sec.
- MELMELADA DE MANGO: per acompanyar qualsevol carn rostida o ànec.
- MELMELADA DE MÓRES: combina bé amb formatge fresc.
- MELMELADA DE FIGUES AL WISKY: ideal per menjar amb foie fresc.
- MELMELADA DE CEBA AMB PANSES: ideal per acompanyar un rellom de porc o qualsevol rostit.
- MELMELADA DE TARONJA AMARGA.
- MELMELADA DE CARBASSA I TARONJA.
- MELMELADA DE CIRERES D’ARBOÇ.
- GELEA DE LLIMONA: té un sabor molt especial, Ideal per acompanyar un pastís o un gelat.
- GELEA DE TE DE GESSAMÍ: es pot prendre amb torrades o amb formatge brie
- GELEA DE POMA AMB MENTA: es pot prendre per esmorzar amb torrades i també amb foie o formatge.
- GELEA DE FLOR D’HIBISCUS: és molt bona amb formatge fresc.
- GELEA D’ALL: ideal amb graellada de verdures o carpatxo de bacallà
GELEA DE CIRERES D’ARBOÇ - I MOLTES MÉS…
Temporada
Tot l’any
On trobar-lo
MELMELADES CALADA
MELMELARIA
Productors i comercialitzadors
Immaculada Pigem Presta
Carrer Tobella, 42
Sant Pol de Mar
Entrevista a Melmelades Calada
MELMELÀRIA
Cristina Martorell Vilaseca
Sant Isidre, 13-B
Tiana