Maduixots amb crema catalana i nata
Harmonia
Aquest postre que ens facilita la xarxuteria i plats cuinats Gran Xef de Vilassar de Mar harmonitza amb el vi DO Alella: Marfil Violeta del Celler Alella Vinícola.
Intensitat, frescor, colum i alhora equilibri de múltiples sensacions i textures per unes grans postres.
Ingredients
1/2 kg de maduixots del Maresme
100 g de sucre
3 culleres soperes d’aigua
300 g de nata muntada
Per a la crema:
300 cc de llet
3 rovells d’ou
1 beina de vainilla
12 g de midó 0 Maizena
20 g de sucre
Elaboració
Hem de oure els maduixots tallats en 4 trossos cadascun durant 10 minuts amb l’aigua i el sucre. Reservar.
Per fer la crema, barrejant els rovells amb una mica de llet i el midó. En una cassoleta es posa a llet al foc amb la vainilla, el sucre i la barreja de rovells i midó. Remenem sense parar i quan comenci a espessir la retirem del foc.
Per acabar, barregem els maduixots amb la crema i a continuació posem la nata. Ho barregem a poc a poc fins que quedi ben mesclats tots els ingredients.
Es reserva a la nevera fins uns minuts abans de menjar.
Restaurant
Gran Xef – Xaruteria i plats cuinats
Vilassar de Mar
Productes
Postres i dolços