
La gastronomia de la cuina del bolet i les rutes de senderisme han estat els principals pols d’atracció pels quals s’han interessat els visitants. Tot i això, també s’han exhaurit els fulletons de divulgació sobre l’oferta dispobible a la comarca d’allotjaments rurals i d’activitats complementàries com les rutes modernistes. El Consorci Costa del Maresme fa una valoració molt positiva del desenvolupament de la fira perquè, tot i el mal temps, s’ha mantingut el nombre de visitants de l’anterior edició. A més a més, les persones que s’han acostat a l’estand de la nostra comarca s’han mostrat molt interessats a conèixer el Maresme i les diverses alternatives de lleure que ofereix. La novetat que s’ha aportat aquest any a la fira de Cornellà ha estat la promoció de la cuina del Bolet, una activitat que a través de fires, mostres, exposicions i/o jornades es porta a terme a 10 municipis de la comarca. D’altra banda, els bombons de xocolata i rovellons elaborats per a l’ocasió pels alumnes de l’Escola de Restauració i Cambreria de Mataró han estat tot un èxit.