El preu és de 40 euros i per inscriure’s cal adreçar-se als restaurants Bare Nostrum, Can Majó, Capote i Babs i a la pastisseria Danés.
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria d’Arenys de Mar, en col·laboració amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, organitza del 3 al 31 de maig de 2004 el IV Curset de Cuina. El preu del curset és de 40 euros i les inscripcions ja es poden fer adreçant-se als restaurants Bare Nostrum, Can Majó, Capote i Babs i a la pastisseria Danés. El curset el dirigeix el president de l’associació de restauradors, Joan Majó, i compta amb els següents professors: Salvador Mateu, xef del restaurant La Ginestera d’Argentona, especialitzat en bolets; Carles Doy, del restaurant La Font de Canet de Mar, especialitzat en peix; J. Ramon Pagés, del restaurant Collsacreu d’Arenys de Mar, especialitzat en carns; Bárbara Linares i Susanna Casanova, del restaurant Babs d’Arenys de Mar, especialitzades en cuina de disseny; Josep Aiza, del restaurant Bare Nostrum d’Arenys de Mar, especialitzat en cuina de mercat; i Josep Danés i Yolanda Majó, d’Arenys de Mar, especialitzats en pastisseria. El curset es farà els dies 3, 6, 10, 13, 17, 20, 24, 27 i 31 de maig, a les 20:30 hores, a l’edifici del Calisay.