Productors i comercialitzadors de productes alimentaris de qualitat de la província de Barcelona es trobaran demà en una jornada Getting Contacts per obrir noves possibilitats de negoci cercant nous clients, proveïdors i col·laboradors. El 10% de les empreses que participaran en aquesta jornada, que es farà a Barcelona, són del Maresme.
El Consell Comarcal, que promou el projecte Productes de la Terra Maresme, ha facilitat la presència de 21 productors i comercialitzadors de productes alimentaris de proximitat en la jornada de Getting Contacts que ha organitzat la Diputació de Barcelona amb l’objectiu principal de posar en contacte les empreses productores i elaboradores de productes alimentaris locals i de qualitat amb empreses compradores (agrobotigues, restaurants, distribuïdors, comerços gourmets…). Aquesta acció encaixa amb la principal finalitat del projecte que promou el CCM i que és donar suport als artesans alimentaris del Maresme i promocionar els seus productes i obrir noves vies de comercialització.
La jornada es farà demà (dimarts 18 d’octubre) al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i està prevista la presència de 200 empreses de la província. Abans d’inciar l’espai de trobada entre comercialitzadors i productors, es farà una taula rodona en la qual es presentaran models de negoci exitosos d’empreses de productes locals i de qualitat. Un d’aquests models d’èxit és el de Casa Graupera de Mataró (productora artesanal de neules, turrons…).
Del Maresme hi assistiran una desena de comercialitzadors i els següens productors:
- Sauleda Pastissers (pastisseria).- SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
- Celler Joaquim Batlle (raïm i vi ecològic).- TIANA
- Riera-Villagrasa (plantes aromàtiques i medicinals).- PREMIÀ DE DALT
- Arenys de Pa (forn de pa artesanal).- ARENYS DE MUNT
- Bruno Tomàs (producció de verdures).- PREMIÀ DE DALT
- Maduixes.cat (maduixes i productes d’horta).- SANT POL DE MAR
- Can Martri (carnisseria i xarcuteria artesana).- SANT CEBRIÀ DE VALLALTA
- Alta Alella (vins i caves d’agricultura ecològica).- TIANA
- Can Piu (carnisseria i xarcuteria).- CALDES D’ESTRAC
- L’horta d’Òrrius (productor d’horta ecològica).- ÒRRIUS
- Granja Cuyás S.L (productes agroramaders).- MATARÓ