La Riera, la telesèrie de TV3 que té com a escenari natural el Maresme, visita en el capítol d’avui una fira de promoció de productes alimentaris de qualitat de la nostra comarca. Hi apareixen productors i artesans que participen en el projecte d’artesania alimentària Productes de la Terra-Maresme impulsat pel Consell Comarcal en col·laboració amb la Diputació.
Els seguidors de la sèrie La Riera, contextualitzada a Sant Climent un poble fictici que té com a escenari natural diferents poblacions del Maresme, saben que en Sergi i la Maribel estan preparant una nova línia de comercialització de càtering que han de presentar en unes jornades gastronòmiques organitzades pel Consell Comarcal del Maresme.
Les degustacions preparades pel xef i la cuinera del restaurant Can Riera seran presentades, en el capítol d’avui, en la Fira Gastronòmica en la qual diversos productors, que participen en el projecte Productes de la Terra i Artesania Alimentària del Maresme exposaran els seus aliments de qualitat.
TV3 va demanar la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme per tal d´organitzar una fira de productes alimentaris de qualitat que servís de plató per al rodatge d´aquest capítol de la Riera. Aprofitant que el CCM, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està treballant en el projecte “Productes de la Terra – Artesania Alimentària” i una de les actuacions que promou és donar a conèixer els productes de qualitat que es fan al Maresme a través de la seva participació en fires i desgustacions, es va fer la fira fictícia que apareixerà avui. En aquest certamen exposen els seus productes:
- Forn de Pa Can Puig (Arenys de Munt)
- L’Anxoveta (El Masnou)
- Casa Graupera (Mataró)
- Horta Marré (Sant Andreu de Llavaneres)
- Can Martri S.L (Sant Cebrià de Vallalta)
- Sauleda Pastissers (Sant Pol de Mar)
- Melmelades Calada (Sant Pol de Mar)
- Cal Mexicà (Tordera)
- Formatges Can Pujol S.L (Vilassar de Dalt)