Aquests productes de pastisseria, juntament amb els torrons d’ocata, de praliné cruixent i de Sant pau o de Babaia queden recollits en el catàleg Dolços del Maresme que també destina un apartat a les estrelles de la Riera, el dolç creat a partir de la telesèrie de TV3 La Riera que té el seu escenari natural en el Maresme.
Cada producte va acompanyat d’una breu explicació de les seves característiques i d’un llistat de pastisseries on es poden trobar.
El catàleg Dolços del Maresme l’ha editat el Consell Comarcal del Maresme a través del projecte Productes de la Terra-Artesania Alimentària amb el qual també col·labora la Diputació de Barcelona. La publicació, de la qual se n’han fet 18.000 exemplars, se centra només en les pastisseries que formen part del cens de productors artesanals del Maresme que participen en el projecte.
El catàleg el distribuiran els productors artesanals del Maresme, el Consell Comarcal i el Consorci de Promoció Turística que també ha col·laborat en aquest projecte.
També es pot accedir a la versió on-line, clicant sobre la imatge: