El Consell Comarcal del Maresme, dins les activitats de la Xarxa de Productes de la Terra, durà a terme una formació específica per als membres del Cens de Productors de la Xarxa de Productes de la Terra al Maresme.
Les sessions permetrà als assistents:
- Conèixer i fomentar el compliment de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments
- Prevenir les malalties de transmissió alimentària
- Implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC)
Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del Reglament (CE) 852/2004, les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.
Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…)
Públic Personal o directius de les empreses membres del Cens de Productors de la Xarxa Productes de la Terra-Maresme que intervenen i/o participen en algun procés de la cadena alimentària Modalitat Presencial Horari de 9:00h a 14:00h Dates:6 de març de 2014: Curs de seguretat alimentària bàsica (manipuladors d’aliments)
27 de març de 2014: Curs sobre autocontrols sanitaris i alimentaris de les empreses
Emplenar el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ
Cost Gratuït per als membres de la Xarxa de Productes de la Terra Entitat que realitza la formació Consell Comarcal del Maresme ContacteXarxa de Productes de la Terra-Maresme (Jaume Gomis)
Consell Comarcal del Maresme
Tel. 93 741 16 16 ext. 410
Correu electrònic: jaume.gomis@ccmaresme.cat