26 de febrer de 2018
Contingut
Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del Reglament (CE) 852/2004, les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.
Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…)
Referència FORMACIÓ SEGURETAT ALIMENTÀRIA (ARENYS DE MAR) Públic Professionals que intervenen i/o participen en algun procés de la cadena d’alimentària Modalitat Presencial Dates: 26/02/2018 Horari De 9:00h a 14:30h Lloc edifici Calisay Població Arenys de Mar Dates d’inscripció 2018-01-18 Data fi d’inscripció 2018-02-21 Nombre de places 25 Requisits d’accés Persones residents a Arenys de Mar Com s’ha de fer la inscripcióCal emplenar el formulari d’inscripció que trobareu CLICANT AQUÍ
Cost 10€ Forma de pagamentEn el moment que rebem la vostra sol·licitud us farem arribar els documents necessaris per poder efectuar el pagament.
ContacteSalut Pública
Consell Comarcal del Maresme
Tel. 93 741 16 28
Correu electrònic: salutpublica@ccmaresme.cat