El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.
Conèixer i fomentar el compliment de les normes d´higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d´aliments.
- Prevenir les malalties de transmissió alimentària.
- Implementar sistemes d´autocontrol basats en l´anàlisi de perills i punts crítics de control (APPCC).
Segons s’estableix al capítol XII de l’annex II del Reglament (CE) 852/2004, les empreses del sector alimentari han de garantir la supervisió i la instrucció o formació dels manipuladors en qüestions d’higiene alimentària segons la seva activitat laboral. El titular haurà d’elaborar i aplicar un pla de formació i capacitació del personal en seguretat alimentària.
Aquests cursos van adreçats a tots els professionals que intervenen, participen o estan en contacte amb els aliments en algun dels processos de la cadena alimentària (preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, manipulació…)
Referència FORMACIÓ SEGURETAT ALIMENTÀRIA (ARENYS DE MAR) Modalitat presencial Dates: 15/11/2017 Horari de 9:00h a 14:30h Hores 5:30H Lloc Centre Cultural Calisay, Riera del Pare Fita, 31 08350 Arenys de Mar Població Arenys de Mar Nombre de places 25 Requisits d’accés Només poden fer aquest curs les persones que estiguin empadronades a Arenys de Mar Com s’ha de fer la inscripcióEmplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ
Cost 10€ Forma de pagament El Consell Comarcal farà arribar a les persones inscrites els documents necessaris per poder efectuar el pagament Entitat que realitza la formació Consell Comarcal del Maresme ContactePromoció Econòmica
Ajuntament d’Arenys de Mar
Telf.: 937922601
Correu electrònic de Salut Pública (Consell Comarcal del Maresme): salutpublica@ccmaresme.cat
Organitzen i col·laboren: Ajuntament d’Arenys de Mar i Consell Comarcal del Maresme