Curs adreçat a productors i elaboradors agroalimentaris de la comarca del Maresme
OBJECTIU:
- Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre els plans d’autocontrol (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític ) que han d’implementar als establiments alimentaris com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.
CONTINGUTS:
- Introducció als autocontrols. Normativa vigent.
- Àmbit d’aplicació dels prerequisits simplificats.
- Pla de control de l’aigua
- Pla de neteja i desinfecció
- Pla de control de plagues i altres animals indesitjables
- Pla de formació i capacitació del personal
- Pla de control de proveïdors i pla de traçabilitat
- Pla de control de temperatures
- Pla d’informació alimentària per al consumidor
- Registre d’incidències i mesures correctores
DURADA:
3 hores. El curs consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: