Curs de Manipulador d’Aliments – Especialitat Autocontrols

19 de setembre 2019 – 15:30 a 18:30h

 

Curs adreçat a productors i elaboradors agroalimentaris de la comarca del Maresme


OBJECTIU:

  • Proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre els plans d’autocontrol (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític ) que han d’implementar als establiments alimentaris com a mètode preventiu per evitar els riscos sanitaris relacionats amb el consum d’aliments.


CONTINGUTS:

  • Introducció als autocontrols. Normativa vigent.
  • Àmbit d’aplicació dels prerequisits simplificats.
  • Pla de control de l’aigua
  • Pla de neteja i desinfecció
  • Pla de control de plagues i altres animals indesitjables
  • Pla de formació i capacitació del personal
  • Pla de control de proveïdors i pla de traçabilitat
  • Pla de control de temperatures
  • Pla d’informació alimentària per al consumidor
  • Registre d’incidències i mesures correctores


DURADA:

3 hores. El curs consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: