Inscripció: Fins al 4 d’octubre. Fes click aquí per inscriure’t
Dates: del 10 d’octubre al 17 de novembre de 2016 de 15:30 a 20:30h.
Lloc de realització:
Part troncal: Tecnocampus de Mataró
Part específica: Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i El Maresme (C. dels Germans Thos i Codina, 43 – Mataró)
Contingut:
65 hores de formació troncal: habilitats socials, competències digitals i anglès.
60 hores de formació específica:
– Matèries primeres
– Característiques de les principals pastes i masses de rebosteria
– Tècniques d’elaboració, decoració i presentació de postres
– Tècniques per a postres sense gluten
Certificació:
– Títol del curs del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i El Maresme
– Diploma de la Cambra de Comerç – Delegació Maresme
Requisits: persones joves entre 16 i 29 anys, i inscrites al Programa de Garantia Juvenil
Sessió informativa: divendres 7 d’octubre a les 11h. al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró (Pl. de Miquel Biada, 5 – 08301 Mataró)
Per a més informació:
Cambra de Comerç de Barcelona – Delegació al Maresme
Telèfon de contacte: 902 448 448 – extensió: 1036