Una bona recepta té 2 ingredients principals: bons productes i l’experiència de les mans que els cuinen. Al Maresme els tenim i aquest 2025 us convidem a parar taula de la mà de 12 xefs de referència a les cuines dels quals mai falten els productes de temporada i de proximitat
Un plat cada mes
GENER
Coca de verdures ecològiques
Restaurant Saborós (Premià de Mar)
Productes de l’Hortet d’en Ramonet (Premià de Dalt)
FEBRER
Peix amb verduretes
Restaurant Can Formiga (Pineda de Mar)
Productes de l’Horta Soms (Malgrat de Mar)
MARÇ
Textures de carxofa amb ou ecològic
Restaurant 2 Cuiners (Mataró)
Productes de La Klosca (Mataró) i Pla de Munt (Palafolls)
ABRIL
Sípia amb pèsols
Restaurant La Fonda (Montgat)
Productes de Verdures Verdpujol (Cabrera de Mar)
MAIG
Carpaccio de gambes amb bolets
Restaurant Santa Marta (Cabrera de Mar)
Productes de Verdures Ribosa (Cabrera de Mar)
JUNY
Maduixes amb cremós de mató
Restaurant Blau de Mar (Arenys de Mar)
Productes de Can Marpons i Formatges Can Xicoy
JULIOL
Esberginia al caliu i formatge de cabra
Hostal de la Plaça (Cabrils)
Productes d’Agrícola de Vilassar de Mar i formatges Can Pujol
AGOST
Fem un vermut a la platja
Productes de La cuina de la Iaia, Xips ve de Gust, l`Anxoveta, formatges Can Pujol i Vermouth Cisa
SETEMBRE
Amanida de tomàquet i formatge
Restaurant L’Ermita (Sant Pol de Mar)
Productes de Verdures Verdpujol (Cabrera de Mar) i formatges Can Xicoy
OCTUBRE
Mongetes del ganxet amb botifarra
Restaurant Cals Frares-Santa Elena d’Agell (Cabrera de Mar)
Productes de Verdures Ribosa (Cabrera de Mar)
NOVEMBRE
Arròs de muntanya amb bolets
Restaurant Can Martri (Sant Cebrià de Vallalta)
Productes de carnisseria Can Martri (Sant Cebrià de Vallalta)
DESEMBRE