Cicle de conferències sobre alimentació i salut responsable: aliments ecològics-biològics

 

PROGRAMA
17.00h.- Recepció (pastes, cafè i begudes)
17.30h.- Presentació de la Conferència
  • Salvador Domínguez, President de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC
17.35h.- Benvinguda
  • David Bote, Alcalde de Mataró
17.40h.- Salutació
  • Jordi Mir, Conseller Delegat de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública del Consell Comarcal del Maresme
17.45h.- Taula rodona: “Aliments ecològics-biològics”
  • Abel Mariné, Catedràtic en Nutrició de la Universitat de Barcelona (UB)
  • Juan Antonio Caballero, President de la Federación Española de Empresas con Productos Ecològicos (FEPECO)
  • Jordi Sánchez, Productor de llúpol ecològic de Lupulina i representant de l’Organització de Productors Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
Modera: Jaume Cases. Assessor Interdepartamental del Consell Comarcal del Maresme
19:45h.- Cloenda II Cicle de Conferències d’Alimentació i Salut Responsable
  • Laura Martínez, Diputada de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona
Inscripció gratuïta. Cal confirmar assistència: Tel 93 454 67 76 – ucc@consumidors.org
 

Data: 2018-10-24

Lloc: Can Palauet (Carrer d’en Palau, 32 de Mataró)