PROGRAMA |
|
17.00h.- Recepció (pastes, cafè i begudes) |
|
17.30h.- Presentació de la Conferència |
- Salvador Domínguez, President de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC
|
|
17.35h.- Benvinguda |
- David Bote, Alcalde de Mataró
|
|
17.40h.- Salutació |
- Jordi Mir, Conseller Delegat de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública del Consell Comarcal del Maresme
|
|
17.45h.- Taula rodona: “Aliments ecològics-biològics” |
|
- Abel Mariné, Catedràtic en Nutrició de la Universitat de Barcelona (UB)
- Juan Antonio Caballero, President de la Federación Española de Empresas con Productos Ecològicos (FEPECO)
- Jordi Sánchez, Productor de llúpol ecològic de Lupulina i representant de l’Organització de Productors Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC)
Modera: Jaume Cases. Assessor Interdepartamental del Consell Comarcal del Maresme |
|
19:45h.- Cloenda II Cicle de Conferències d’Alimentació i Salut Responsable |
|
- Laura Martínez, Diputada de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona
|
|
Inscripció gratuïta. Cal confirmar assistència: Tel 93 454 67 76 – ucc@consumidors.org |
|
|
Data: 2018-10-24
Lloc: Can Palauet (Carrer d’en Palau, 32 de Mataró)