Fins el 14 de desembre

Vilassar de Dalt va ser el primer municipi dels que impulsen “La cuina del bolet del Maresme” a celebrar activitats relacionades amb el món micològic. Ho va fer el cap de setmana del 25 i el 26 d’octubre. La resta de municipis han programat les seves fires, exposicions, jornades, tastets i menús especials amb el bolet com a protagonista per al mes de novembre. La programació específica de cada municipi es pot consultar al fullet que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i que, a més, recull 4 saboroses receptes aportades per restaurants de Dosrius: arròs cremós de ceps amb foie a la planxa, rovellons saltats amb sofregit de porros i pernil, llom de cérvol amb rossinyols de pi i patates fregides de moniato i llobarro amb trompetes i crosta. En total s’han imprès 8.700 exemplars que es poden trobar a les oficines de turisme i a les oficines municipals dels ajuntaments que participen en aquesta edició de La cuina del bolet del Maresme.
