10 empreses alimentàries del Maresme, seleccionades pel Consell Comarcal, viatjaran a París del 16 al 20 d’octubre per mantenir una ronda de contactes amb potencials clients i possibles distribuidors dels seus productes al mercat francès. Les entrevistes es mantindran en el marc del Saló de l’Alimentació Sial París.
Aquestes empreses han estat seleccionades d’entre les que participen en el programa “Exportem el sector alimentari del Maresme a França” que du a terme el Consell Comarcal des de l’estiu. El projecte s’emmarca dins la línia d’actuació del CCM d’ajudar les empreses maresmenques a obrir nous mercats a l’exterior. En aquesta ocasió, l’acció se centra en les alimentàries que, per les característiques dels productes que elaboren, tenen potencial per captivar un mercat de proximitat com el francès.
Assistiran a la roda de premsa les empreses que conformen la delegació maresmenca (Balate, Eco Integrals Artesans, Bouquet d’Alella, A.A.M.A Torres, La cuina de la iaia, Xips ve de gust, Siro & Xavi, Viñals Soler, Ca l’Espinaler i Sweet Express), el President del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i la Consellera de Promoció Econòmica, Alícia Rodríguez.
Data: 2016-10-07
Lloc: Sala Vicenç Ferrer del Consell Comarcal del Maresme