JOVES PER L’OCUPACIÓ_ Consell Comarcal del Maresme

Programa de suport a l´experiència pràctica de joves entre 16 i 25 anys amb o sense ESO que siguin beneficiaris de Garantia Juvenil i es trobin en situació de desocupacio. També hi poden participar persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, amb baixa qualificació i/o amb dèficits formatius. S’ofereix formació i pràctiques en empreses a escollir en els següents àmbits: Zelador/a sanitari i atenció sociosanitari o Auxiliar de Magatzem i Comerç.


  • Joves que poden accedir al programa Joves per l’Ocupació: 



– Joves de 16 a 25 anys (fins a 30 anys en cas de disposar de certificat de discapacitat igual o superior al 33%).


– Nivell d’estudis: sense graduat de la E.S.O. o amb graduat de la E.S.O. i sense estudis o postobligatoris (no han cursat res o han abandonat).



  • A escollir entre una d’aquestes especialitats formatives:


– Auxiliar de Magatzem i Comerç


– Zelador/a Sanitari/ària



  • Descripció del Programa: 


1. FORMACIÓ PROFESSIONALITZADORA


Sanitat: Zelador/a sanitari/ària (300 h).


Comerç i màrqueting: Auxiliar de magatzem i de comerç (300 h).


2. PRÀCTIQUES NO LABORALS


Pràctiques formatives en entorn laboral no productiu. (80h)


3. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL


– Objectiu: posar en la pràctica de les competències adquirides durant la formació i adquirir d’altres relacionades amb l’ocupació.


– Mitjançant un contracte de treball: D’una durada mínima de 6 mesos a jornada completa o parcial. Salari segons categoria laboral i conveni col·lectiu.


– Mentre es participa en el programa es té dret a: Incentiu de 150 EUR/Mensuals condicionat a l’assistència i aprofitament.