Aquest postre que ens aporta Baladia Restauració (Argentona) harmonitza amb el vi DO Alella: Iaia Rosa del Celler Altrabanda-Serralada de Marina.
La varietat autòctona de la DO Alella, portada al seu punt màxim de maduració, evoca noves sensacions en aquesta varietat: orellanes, melmelades, cremositat i frescor.
600 ml de nata líquida
300 g de formatge cremós
200 ml de llet
6 cullerades de suc
Galetes maria o similars
Mantega
Per a la melmelada de maduixa:
100 ml d’aigua
300 g de sucre
500 g de maduixes (guardar una o un parell per a la decoració)
Una mica de llimona
Es barreja tot a la batedora, excepte les maduixes, i a continuació es fa bullir durant 3 minuts. S’ha d’anar remenant mentre bull. Tot seguit es deixa refredar.
Per elaborar la base, necessitem galetes maria (o segons gust) i mantega. Aquesta es desfà. Es trituren les galetes i es barreja tot fins a tenir un massa compacta.
En un motlle, primer escampem bé la base de galeta i la deixem amb una mica de gruix perquè no es trenqui. A sobre hi posem la barreja de formatge (ja refredades) i a dalt la melmelada de maduixa.
Ho deixem reposar a la nevera i ja està llest per menjar
RestaurantBaladia Restauració
Argentona