Fins el 14 de desembre
Arenys de Munt, Cabrils, Dosrius, Mataró, Palafolls, Premià de Mar, Sant Iscle de Vallalta i Sant Vicenç de Montalt ja ho tenen tot a punt per celebrar l’edició 2008 de la cuina del bolet del Maresme que tindrà el seu tret de sortida aquest cap de setmana.Vilassar de Dalt va ser el primer municipi dels que impulsen “La cuina del bolet del Maresme” a celebrar activitats relacionades amb el món micològic. Ho va fer el cap de setmana del 25 i el 26 d’octubre. La resta de municipis han programat les seves fires, exposicions, jornades, tastets i menús especials amb el bolet com a protagonista per al mes de novembre. La programació específica de cada municipi es pot consultar al fullet que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i que, a més, recull 4 saboroses receptes aportades per restaurants de Dosrius: arròs cremós de ceps amb foie a la planxa, rovellons saltats amb sofregit de porros i pernil, llom de cérvol amb rossinyols de pi i patates fregides de moniato i llobarro amb trompetes i crosta. En total s’han imprès 8.700 exemplars que es poden trobar a les oficines de turisme i a les oficines municipals dels ajuntaments que participen en aquesta edició de La cuina del bolet del Maresme. Clic aquí per a pdf