12 municipis participen a la III Edició de La Cuina del Bolet del Maresme

Els amants dels bolets tenen una cita obligada al Maresme, una comarca on fins a finals de novembre trobaran una àmplia oferta de restaurants de cuina tradicional i de cuina moderna que ofereixen plats especials amb els bolets com a protagonistes. En aquesta edició de La Cuina del Bolet del Maresme participen 12 municipis, 4 més que l’any passat, que han programat jornades gastronòmiques, fires, exposicions i conferències micològiques. El president del Consorci de Turisme Costa del Maresme, Pere Almera, ha destacat que projectes d’aquesta mena que posen a l’abast dels maresmencs i dels visitants l’oferta cultural, de natura i gastronòmica de la comarca són elements que aporten riquesa al Maresme. El president del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i El Maresme, Josep Maria Martín ha destacat l’esforç dels restauradors del Maresme d’agrupar-se i poder presentar al públic una oferta gastronòmica atractiva i variada. Els 12 municipis que participen en aquesta tercera edició de La Cuina del Bolet del Maresme són: Vilassar de Dalt, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Cabrils, Mataró, Caldes d’Estrac, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Premià de Dalt, Argentona i Teià. La programació d’activitats de cadascun d’ells ha estat recollida en un fulletó editat de Promoció Turística Costa del Maresme i pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i El Maresme. El fulletó es pot trobar als ajuntaments i restaurants participants, al Consorci de Promoció Tursística Costa del Maresme i a les oficines d’informació turística. Programa:
Portada i contraportada

–
Vilassar de Dalt

–
Arenys de Munt

–
Sant Iscle de Vallalta

–
Cabrils

–
Mataró

–
Caldes d’Estrac

–
Pineda de Mar i Premià de Mar

–
Sant Cebrià de Vallalta i Premià de Dalt

–
Argentona i Teià