Arriba una nova edició del programa “Fes créixer el teu projecte en clau femenina”

La comarca del Maresme, com moltes altres regions, ha vist un augment significatiu en el nombre de dones emprenedores i empresàries en els darrers anys. Tot i aquesta evolució positiva, les dones que decideixen iniciar un projecte empresarial continuen trobant-se amb obstacles específics que limiten el seu creixement i consolidació. Aquestes dificultats poden incloure la manca de xarxes de suport, accés limitat a finançament, desafiament a l’hora de conciliar la vida personal i professional, així com una manca de referents empresarials femenins a la zona.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’entitat Dones pel Futur, posa en marxa una nova edició del programa “Fes créixer el teu projecte en clau femenina” que facilita assessorament personalitzat, mentoring amb dones empresàries experimentades, formació en àrees clau del negoci i interacció entre totes les participants a partir de sessions de networking.

És un programa que permet que les dones emprenedores desenvolupin les seves habilitats de lideratge i gestió i, a la vegada, contribueix a trencar les barreres estructurals que sovint dificulten el seu èxit.

Aquesta edició es durà a terme entre el 5 de novembre i el 10 de desembre i oferirà 23 hores actives que es realitzaran en 8 sessions online i 3 presencials els dimarts i dijous entre les 10.30h i les 13.30h

Objectius específics del programa

● Facilitar l’acompanyament personalitzat en la definició i posada en marxa de negocis liderats per dones: Oferir suport directe a les emprenedores a través de l’assessorament per part de les tècniques de la nostra entitat, per ajudar-les a definir i estructurar els seus projectes empresarials des de la fase inicial.
● Fomentar el mentoring entre dones empresàries experimentades i emprenedores novelles: Promoure la relació mentor-mentorada, on les dones amb més experiència comparteixin els seus coneixements, experiència i contactes professionals amb emprenedores en etapes inicials per enfortir les seves habilitats i competències.
● Impulsar el desenvolupament de competències professionals i empresarials a través de formacions específiques: Proposar accions formatives orientades a la motivació per emprendre, el creixement empresarial, la viabilitat del negoci, i la creació i implementació d’un pla de màrqueting, adaptades a les necessitats de les dones participants.
● Generar oportunitats de networking i col·laboració entre dones emprenedores: Organitzar trobades empresarials on les participants puguin compartir experiències, establir aliances i generar noves oportunitats de negoci amb altres dones i professionals del sector.
● Contribuir a l’empoderament personal i professional de les dones emprenedores: Potenciar les seves habilitats de lideratge, capacitat de decisió i autoconfiança, oferint eines que les ajudin a superar obstacles i a consolidar els seus projectes empresarials amb èxit.
● Ajudar a la sostenibilitat i creixement dels projectes empresarials liderats per dones: Assegurar que les emprenedores disposin dels recursos, coneixements i xarxes necessàries per garantir la viabilitat i l’expansió dels seus negocis en el temps.

INSCRIPCIONS

Dades laborals i de formació

Dades de l'empresa

Com us heu assabentat d'aquest curs?

Clàusula de tractament de les dades personals i d’ús d’imatge

En compliment del què disposa la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i el dret a la pròpia imatge (Llei Orgànica 1/1982 de 5 de maig) els informem que el Consell Comarcal del Maresme, per a portar a terme aquesta formació haurà d’efectuar fotografies o captures de pantalla durant la connexió online on poden ser identificables amb la finalitat de poder justificar la realització d’aquesta activitat formativa a fi i efecte d’obtenir subvencions por part d’organismes públics. Així mateix, es tractaran les seves dades personals (nom, cognoms, adreça de correu electrònic, telèfon) per a oferir el servei de formació amb finalitzats organitzatives i administratives. Aquestes dades es conservaran mentre duri la finalitat per a la què s’han obtingut i sempre que no exerceixi el dret que els empara. No es comunicaran a tercers, exceptuant por obligació legal o a fi i efecte de justificar i obtenir subvencions per a la realització de l’activitat formativa, ni tampoc es realitzarà cap transferència internacional de dades sense el seu consentiment previ. Una cop les dades personals incloses les imatges ja no siguin necessàries, aquestes es guardaran degudament bloquejades amb les mesures de seguretat pertinents. Així mateix, els informem que tenen dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les dades, la limitació i oposició al seu tractament dirigint-se al Consell Comarcal del Maresme amb seu a Mataró, Plaça de Miquel Biada, núm. 1, correu electrònic maresme@ccmaresme.cat juntament amb una fotocòpia del seu DNI o document anàleg en dret, indicant el tipus de dret que volen exercir. Tenen dret a retirar el consentiment cedit en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat prèviament. També tenen dret a presentar una reclamació, si consideren que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, davant l’Autoritat de control (www.agpd.es). Amb la signatura del present document, el sota signant es considera informat i atorga el seu consentiment per a el tractament mencionat. Nom i cognoms participant: DNI: Signatura Data