Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Acte de benvinguda a les 49 noves persones treballadores del Programa Treball i Formació 2024

octubre 17 @ 09:00 - 11:00

Dijous 17 d’octubre es dona el tret de sortida a l’edició 2024 del programa Treball i Formació. En aquesta onzena edició el Consell Comarcal contractarà 49 persones que durant 12 mesos desenvoluparan la seva feina a 24 ajuntaments o al propi Consell Comarcal.

L’acte de signatura dels contractes laborals i de benvinguda a l’administració es farà a la Sala Polivalent del Centre Cívic Cabot i Barba (Mataró) amb el següent

PROGRAMA

  • 9:00h: Benvinguda a càrrec de la Consellera de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic del Consell Comarcal del Maresme, Noemí Llorens.
  • 9:15h: Presentació del programa Treball i Formació a càrrec de la coordinadora i l’equip tècnic de Desenvolupament Econòmic. Explicació dels drets i deures dels treballadors/es del programa.
  • 9:45h: Lliurament dels contractes i signatura dels 49 treballadors/es a càrrec de l’equip de  RRHH del Consell Comarcal del Maresme.
  • 11:00h: Formació obligatòria de PRL (prevenció de riscos laborals) pels 31 contractes de peonatges i incorporació del personal administratiu als seus respectius ajuntaments.

AJUNTAMENTS que participen en l’edició 2024 del Programa Treball i Formació

Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Montgat, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Santa Susanna, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana,  Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Mostra els detalls

Data:
octubre 17
Hora:
09:00 - 11:00

Recinte

Centre Cívic Cabot i Barba
Plaça Miquel Biada, 5
Mataró, Barcelona 08301
+ Mapa de Google