El Concurs de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere del Maresme incorpora la categoria juvenil

PRESENTACIÓ D’OBRES DEL 23 DE SETEMBRE AL 13 D’OCTUBRE

El dilluns 23 de setembre s’obre el termini de presentació d’obres al Concurs Literari de Relats Curts per la Diversitat Sexual i de Gènere del Maresme que en aquesta quarta edició arriba amb novetats. La principal és la incorporació de la categoria juvenil que facilita la participació de les persones d’entre 12 i 17 anys.

Aquesta nova categoria es complementa amb la d’adults (a patir dels 18 anys) i comptarà també amb dos premis, el primer d’un import econòmic de 150 euros i el segon de 100.

El Consell Comarcal promou aquest certamen literari amb la voluntat de fer visible les realitats de les persones no heteronormatives que viuen a la comarca. És per això que només poden participar-hi les persones que resideixen al Maresme. A més, el fil conductor de tots els relats és la diversitat sexual i de gènere i s’ha d’utilitzar un llenguatge inclusiu. Un altre requisit establert a les Bases és que el relat sigui en català i ocupi entre una i dues pàgines.

Les obres es poden presentar entre el 23 de setembre i les 23 hores del 13 d’octubre a través de dues vies: mitjançant instància genèrica a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o bé enviant aquest formulari específic.

Un jurat – format per 2 esriptors/es, representants del teixit asociatiu LGTBI+ del Maresme, d’entitats culturals, de centres educatius i del SAI Maresme- serà qui escullirà els dos millors relats de la categoria juvenil i de la d’adults.