Oberta la convocatòria d’ajuts de menjador escolar per al curs 2024-2025

Les famílies han de presentar les sol·licituds en l’ajuntament del municipi d’empadronament de l’alumne

Les bases que regeixen la convocatòria per a la concessió d’ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2024-2025, aprovades pel Consell Comarcal, són similars a les aplicades aquest curs. Van adreçades a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil i s’han de tramitar a través dels canals i terminis que fixa cada ajuntament.

Les famílies que compleixin els requisits establerts a les Bases obtindran un ajut corresponent al 35%, 50%, 70% o 100% del cost anual del servei de menjador escolar en funció de les característiques de la unitat familiar i del nivell socioeconòmic.

Les famílies han de fer la tramitació a través de l’ajuntament del municipi d’empadronament de l’alumne. Ja n’hi ha que han obert el període de presentació de sol·licituds i d’altres ho faran els propers dies.

En el moment que els ajuntaments tanquin les seves convocatòries enviaran al Consell Comarcal les peticions presentades en el seu municipi.

Tota la informació i models de documents que cal presentar es poden descarregar des del web d‘Ajuts de Menjador Escolar del Consell Comarcal del Maresme.