El 7, 8 i 9 de novembre se celebra al Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona el Gastronòmic Fòrum-Barcelona, el gran aparador que mostra al món les novetats d’empreses nacionals i internacionals relacionades amb el món de la cuina i l’alimentació.
En aquesta edició, el Maresme -una comarca que destaca per la seva gran riquesa gastronòmica- comptarà amb la presència de 9 empreses que formen part de la xarxa de Productes de la Terra.
Les persones que visitin l’espai Catalunya del Fòrum trobaran 14 empreses i 3 institucions en representació de 16 productors de la província de Barcelona. 9 d’aquestes empreses són maresmenques. Es tracta de:
– Carns Boher (elaboració pròpia de preparats de carn) – Vilassar de Mar
– Botànic Gastronòmic – Elaboració de coques salades- Mataró
– Coc Delicatessen– Elaboració artesana de croquetes i canelons – Mataró
– Marmitus– La cuina de la Iaia- Elaboració de croquetes gourmet- Mataró
– Forn de pa Can Puig– Pa artesanal elaborat en forn de pedra- Arenys de Munt
– Molí de Pomerí- Radi SL– Elaboració d’espècies i condiments amb certificació ecològica- Premià de Mar
– Licors Onalic– Licors ecològics amb fruites naturals del Maresme- Montgat
– Melmelària– Elaboració artesana de melmelades i chutneys- Tiana
– Tomàquet Puxic– Productora de tomàquets- Premià de Dalt
A més de presentar els seus productes, Coc Delicatessen, Forn de pa Can Puig i Licors Onalic participaran a l’espai INNOFORUM on es premien els productes gourmet més innovadors en artesania alimentària i sostenibilitat. I l’empresa Tomàquets Puxic estarà present a l’espai de l’Aula Cuina on es realitzaran demostracions i tasts de producte en col·laboració amb Prodeca, Diputació de Girona i Diputació de Lleida.