19 municipis del Maresme programen prop de 60 cites gastronòmiques per al 2005

 


El Maresme ha descobert en la gastronomia un important reclam per atreure visitants de proximitat. Cada any són més les activitats que s’hi programen i més els municipis que s’hi afegeixen a aquesta línia de promoció, tant de productes concrets com de tendències culinàries pròpies. El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha recollit en la publicació Cites gastronòmiques al Maresme 2005 57 activitats organitzades per 19 ajuntaments de la comarca.


Productes de mar i de muntanya propis de la nostra dieta mediterrània, elaborats amb tècniques tradicionals o seguint noves tendències culinàries, s’han fet un destacat lloc en l’oferta de lleure de les poblaciones del Maresme. Ja sigui a través de fires monogràfiques o jornades específiques, les cites gastronòmiques persegueixen tres objectius: promocionar el producte, donar a conèixer els restauradors i atraure visitants al municipi organitzador. Per tal d’ajudar a difondre aquest conjunt d’activitats, el Consorci de Promoció Turistica Costa del Maresme ha editat un fullet que recull, mes a mes, les propostes gastronòmiques dels 19 municipis de la comarca que han organitzat actes gastronòmics per aquest 2005. Del fullet Cites gatronòmiques al Maresme 2005 se n’han fet 3 edicions: en català (6.000 exemplars), en castellà (3.000 exemplars) i en anglès (3.000 exemplars). Amb aquesta publicació, el Maresme s’hi afegeix a la celebració de l’Any de l’Alimentació i la Gastronomia que té per objectiu promocionar la gastronomia de qualitat.  
Cites Gatronòmiques 1
– 
Cites Gatronòmiques 2