Els bolets prenen el relleu dels calamarenys i durant aquest mes de novembre seran l’estrella de la gastronomia maresmenca. 13 municipis i una vuitantena de restaurants hi participen presentant plats especials i oferint tot un seguit d’activitats a l’entorn de la micologia.
Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d’Estrac, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Premià de Mar, Premià de Dalt, Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Teià són els municipis que aquest any han organitzat activitats per atreure als amants del món boletaire.
La cuina del bolet del Maresme comença a ser un clàssic de la tardor. Ja fa sis anys que, amb l’impuls del Gremi d’Hostaleria i Turisme, va començar aquesta aventura gastronòmica que s’ha anat ampliant tot incorporant activitats complementàries que acosten els ciutadans a la cultura del món boletaire a partir d’exposicions, xerrades, tallers i sortides.
El conjunt d’activitats programades als diferents municipis de la comarca han estat recollides en un opuscle informatiu que ha estat editat pel Consorci de Promoció Turística del Maresme. En els últims anys s’ha detectat que la gastronomia és un important pol d’atracció per als visitants, tant els de la pròpia comarca com els de les comarques properes. En aquest sentit, el Maresme es troba molt ben posicionada i al llarg de l’any programa més de 50 jornades gastronòmiques.
Si voleu accedir a la versió electrònica del programa de La Cuina del Bolet, ho podeu fer, en aquest document adjunt. Clic aquí per a pdf