18.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi AmbientCentre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme
El Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme participa en el programa de TVE "Catalunya Avui"

El programa "Catalunya Avui" de la 2 de TVE va fer el dimarts un directe des del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme. A banda d'explicar com funciona el CAAD, es va fer una crida a la tinença responsable d'animals domèstics i es va voler sensibilitzar la població per minimitzar el nombre d'abandonaments.
Tot i que des del CAAD Maresme no es poden aportar xifres perquè només porta 4 mesos en funcionament, les estadístiques generals apunten que els mesos d'estiu són crítics perquè augmenten substancialment els abandonaments. L'any passat es van abandonar a Catalunya gairebé 17.300 gossos i més de 7.300 gats.

El directe per al programa Catalunya Avui es va fer des del sector del CAAD on hi ha animals que porten més temps acollits i que encara no han estat adoptats. Les protagonistes, però, van ser la Samba i la Polka, dues germanetes creuat de setter que fent cas omís de les càmeres continuaven jugant amb la seva pilota i buscant les carícies dels seus cuidadors.

Actualment, hi ha 90 animals al CAAD Maresme entre gossos i gats. En les darreres setmanes ha augmentat el nombre de gats perquè han arribat al Centre moltes cries.

podeu accedir al llistat d'animals en espera de ser adoptats, clicant aquí.

Informació publicada el 28 de juny de 2006
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Banner terapia gossos amb por
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12