29.03.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi AmbientMETEOMAR
Meteomar alerta de l'arribada al Maresme d'un fort temporal de vent, mar i pluja

meteorologia

El Servei de meteorologia del Consell Comarcal, Meteomar, ha alertat de l'arribada al Maresme d'un fort temporal que comenšarÓ amb forts vents i onatges i avanšarÓ amb pluges intenses. Aquest episodi, que comenšarÓ diumenge, continuarÓ dilluns i  dimarts arribarÓ al punt mÚs intens.

La previsiˇ meteorol˛gica Ús preocupant. Meteomar ha activat alertes al Maresme per episodis de forts vents i temporal marÝtim. Els mapes tambÚ apunten a episodis de pluges abundants de cara a dimarts.

En un primer moment, el protagonista serÓ el vent de component nord-est que diumenge al migdia pot superar els 70 km/h en diferents municipis de la comarca. El punt Ólgid, per˛, es preveu per la nit de dilluns a dimarts quan les ratxes poden arribar a superar els 100 km/h.

Els vents estaran acompanyats d'un fort onatge que anirÓ creixent amb onades que superaran els 3 metres de cara a la tarda de diumenge i poden arribar als 5 o 6 metres dimarts.

Meteomar ja ha activat alertes per la previsiˇ d'aquests dos episodis i es recomana molta prudŔncia.

PLUJA

El Consell Comarcal encara no ha emŔs cap alerta per pluja, per˛ el seu servei meteorol˛gic apunta que s'estÓ fent un seguiment pormenotizat de l'evoluci˛ dels mapes. Ara per ara, indiquen precipitacions extremadaments abundants de cara a dimarts. Afectaran pincipalment al nord de la comarca on es poden arribar a inundacions per acumulaciˇ d'aigua i problemes a la conca de la Tordera.

Informaciˇ publicada el 18 de gener de 2020
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
EficiŔncia energŔtica
contaminaciˇ ac˙stica
control ambiental
educaciˇ ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12