Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - AgendaAgendaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Agenda - 15-01-202015-01-2020

CONSOLIDA'T 2020

DesprŔs de l'Ŕxit assolit en anteriors edicions, el Consell Comarcal del Maresme i la Fundaciˇ MartÝ l'HumÓ tornen a programar al Maresme una nova ediciˇ del programa Consolida't que, com el seu nom indica, tÚ com a objectiu ajudar les microempreses i les persones aut˛nomes a consolidar els seus negocis.

El proper dimecres, 15 de gener a les 12:00h, es farÓ una sessiˇ informativa de les caracterÝstiques de la nova ediciˇ a la vegada que es farÓ un acte de comiat a les persones que han participat a l'ediciˇ 2019. 

INSCRIPCIONS: Cliqueu aquÝ 

El programa Consolida't va adrešat a microempreses, persones treballadores aut˛nomes i aut˛nomes dependents, i exaut˛noms/es que desprÚs d'haver cessat la seva activitat vulguin tornar a reemprendre.

El seu objectiu Ús el de donar suport a la consolidaciˇ, l'enfortiment i la reinvenciˇ del treball aut˛nom, oferint assessorament i formaciˇ gratu´ta per part d'experts en l'Ómbit de l'empresa. Aquests professionals analitzaran la situaciˇ particular, les fortaleses i les Órees de millora de cadascun dels negocis dels participants. De la mateixa manera, guiaran en el disseny de plans d'acciˇ per a donar un nou impuls a la seva activitat professional. El suport individual es complementarÓ amb formaciˇ especÝfica (presencial i online), i seminaris i conferŔncies.

Aquest programa estÓ totalment subvencionat i no tÚ cap cost per a la persona participant

Sˇn moltes les microempreses i persones aut˛nomes de diferents sectors i activitats que grÓcies al seu pas pel programa han pogut enfortir el seu negoci. Aquest 2019 hi han participat una desena provinents de diferents municipis de la comarca: Argentona, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Matarˇ, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar, aixÝ com de diferents sectors: serveis, comercialitzaciˇ, na˙tic, salut i alimentaciˇ, etc.

El proper 15 de gener es farÓ al Consell Comarcal del Maresme un acte que tindrÓ tres vessants: sessiˇ informativa per a totes les persones que estiguin interessades a participar a l'ediciˇ 2020, comiat de les persones participants a l'ediciˇ 2019 i un networking empresarial per a fomentar relacions empresarials i crear, desenvolupar i aprofitar oportunitats de negoci que puguin sorgir.

Les inscripcions s'han de fer en AQUEST FORMULARI

Data: Dimecres, 15 de gener de 2020  -  12 h migdia
Lloc: Consell Comarcal del Maresme
Adreša: Plaša Miquel Biada 1 de Matarˇ
Informaciˇ publicada el 10 de gener de 2020