20.02.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaPromoció Econòmica
El Consell Comarcal del Maresme contracta 60 persones aturades dins el programa Treball i Formació

programa formació i treball 2020

60 persones han abandonat avui l'atur gràcies al contracte que han formalitzat amb el Consell Comarcal del Maresme per treballar entre 6 mesos i 1 any ja sigui en el mateix Consell Comarcal o en algun dels 20 ajuntaments que participen en l'edició 2019-2020 del programa Treball i Formació. Aquest Programa -impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Trabajo, Migraciones i Seguretat Social- combina formació i treball per millorar les oportunitats laborals de les persones desocupades.

La consellera de Promoció Econòmica, Laura Martínez, ha donat la benvinguda a les 60 persones que s'han incorporat a la plantilla del Consell Comarcal per desenvolupar tasques d'auxiliar administratiu, peó de neteja, peó de jardineria, peó de construcció i peó de pintura. L'objectiu principal d'aquest Programa, com ha informat Martínez, és facilitar la inserció laboral de les persones participants i el balanç és força positiu. El 38% de les 356 persones que han estat contractades pel Consell Comarcal en les darreres 6 edicions d'aquest programa han aconseguit inserir-se en el mercat laboral.

Del total de persones contractades avui, 9 desenvoluparan la seva feina en diferents departaments del Consell Comarcal del Maresme, Arxiu Comarcal, Consorci de Promoció Turística i Centre d'Atenció d'Animals Abandonats del Maresme.  La resta treballaran en algun dels 20 ajuntaments de la comarca adherits: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Dosrius, Montgat, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt.  

Aquest any el Programa està adreçat a 3 col·lectius:

  • Persones aturades no preceptores de prestació i/o subsidi
  • Persones beneficiàries de la Renda Garantida Ciutadana
  • Dones en situació d'atur de llarga durada o afectades per la violència de gènere

A més d'assolir una experiència laboral, les 60 persones seleccionades aquest any rebran una formació específica amb l'objectiu de millorar les seves competències per la millora de la recerca de feina. 

Informació publicada el 20 de desembre de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12