20.02.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaPromoció Econòmica
18 persones s'incorporen a la plantilla del Consell Comarcal del Maresme gràcies al programa Enfeina´t

Enfeina't 2020 al Consell Comarcal del Maresme

El Consell Comarcal del Maresme ha contractat 18 treballadores i treballadors en el marc del programa Enfeina't que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya per fomentar la inserció laboral de persones que es troben en situació d'atur de llarga durada. Durant un any desenvoluparan la feina assignada en diferents departaments del Consell Comarcal, del Consorci de Turisme, de l'Arxiu Comarcal i del Centre d'Atenció d'Animals Abandonats (CAAD Maresme).

L'element comú a les 18 persones que s'han incorporat a la plantilla del Consell Comarcal és la seva situació d'atur de llarga durada donat que portaven més de 12 mesos inscrits al SOC com a demandants d'ocupació.
Per optar a aquestes places s'han revisat 183 currículums i s'han entrevistat 64 candidats.

En els propers 12 mesos treballaran en diferents projectes de serveis socials, medi ambient, promoció econòmica i serveis generals del Consell Comarcal i d'altres del Consorci de Promoció Turística, de l'Arxiu Comarcal i del CAAD Maresme. A més, comptaran amb un acompanyament de reforç durant tot el període de contractació per tal de millorar la seva futura ocupabilitat.

Des de 2017, el Consell Comarcal del Maresme ha contractat 47 persones en el marc del programa Enfeina't i el mes de març en contractarà 5 més.

Informació publicada el 19 de desembre de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12