11.12.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi AmbientMETEOMAR
Meteomar alerta d'un dimecres amb fortes pluges, ventades i temporal marítim al Maresme

temporal marítim

El servei de Meteorologia del Consell Comarcal, Meteomar, ha alertat que demŕ, dimecres, el Maresme viurŕ una situació complicada. La previsió apunta que la comarca es veurŕ afectada per un fort temporal de vent i marítim similar al viscut els dies 11 i 15 de novembre de 2001. Les pluges també seran intenses arribant als 100 litres en algunes poblacions de la comarca. Es demana a la població molta prudčncia.  

El vent de component nord i nord-est amb el quč hem començat el dia anirŕ augmentant les properes hores arribant a cops de 65 km/hora al vespre. Paral.lelament, el temporal marítim també s'intensificarŕ amb onades que al final del dia poden arribar als 2 metres.

La situació, segons la previsió de Meteomar, es complicarŕ dimecres,i especialment a la tarda, amb ventades que oscil·laran entre els 80-100 km/hora i onades d'entre 3 i 4,5 metres. Aquest temporal també vindrŕ acompanyat d'intenses pluges que poden superar els 100 litres en algunes zones de la comarca, principalment en poblacions del Maresme Nord.

Podeu seguir l'evolució d'aquesta previsió al web de Meteomar

Davant d'aquesta previsió meteorolňgica, es demana a la població extremar la seguretat. Consulteu els següents consells de prevenció: 

Consells de prevenció davant de forts vents

Consells de prevenció davant de forts aiguats 

Informació publicada el 3 de desembre de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficičncia energčtica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12