22.01.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Jornada: Els beneficis de l'Economia Circular per a l'empresariat del MaresmeJornada: Els beneficis de l'Economia Circular per a l'empresariat del Maresme
Jornada: Els beneficis de l'Economia Circular per a l'empresariat del Maresme

Economia circular

El pròxim 4 de desembre arriba la jornada "Beneficis de l'Economia Circular per a la petita i mitjana empresa".

INSCRIU-TE AQUÍ

El proper 4 de desembre, el Consell Comarcal del Maresme mitjançant el seu servei EnXarxa Maresme, organitza la jornada "Beneficis de l'Economia Circular per a la petita i mitjana empresa" la qual tindrà lloc al Club Nàutic Balís de Sant Andreu de Llavaneres en horari de 16h a 19h.

L'objectiu d'aquesta jornada és apropar aquest nou model econòmic a les micropymes i pymes, per tal d'entendre en què consisteix el model d'Economia Circular, l'impacte i els beneficis reals que aquest pot proporcionar en diferents projectes empresarials i sectorials del Maresme.

La conducció de la jornada anirà a càrrec de Daniel Domanjó, periodista i presentador televisiu i comptarà amb la participació de dos ponents experts en Economia Circular, del sector públic i privat per donar resposta al concepte d'Economia Circular i mostraran els diferents ajuts que ofereix l'administració en aquest àmbit.

També es comptarà amb l'exposició de casos pràctics de quatre empreses dels sectors de l'agricultura, serveis, comerç i indústria, que ajudaran als assistents a entendre el procés de transformació cap aquest nou model econòmic i sobretot palpar els avantatges i beneficis que proporciona.

Jornada Economia Circular EnXarxa Maresme - cartell

Finalment es crearà un espai-temps de Networking entre assistents i ponents, per posar en comú tots els dubtes i experiències presentades mentre es gaudeix d'un Piscolabis envoltats d'una petita Exposició amb casos d'èxit i informació gràfica de l'economia Circular d'arreu del món.

La jornada comptarà amb un nombre de places limitades i aparcament gratuït per a les persones inscrites amb reserva expressa de plaça d'aparcament.

Podeu consultar el PROGRAMA de la jornada i fer les vostres inscripcions en el següent INSCRIPCIÓ.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12