11.12.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


ACTIVITATS FORMATIVES

portada 1

El Servei d'Emprenedoria presenta les darreres activitats formatives de l'any

Els pròxims mesos de novembre i desembre continuen plens d'activitats formatives adreçades a acompanyar en el seu creixement les empreses i les persones emprenedores del Maresme.

Durant el mes de novembre acabarem els curs, iniciat a l'octubre, Aprèn a captar clients per Internet, que ens dóna una visió àmplia de com posicionar el nostre negoci a les xarxes socials. Aquest curs permet ampliar els coneixements de màrqueting digital que havíem iniciat a l'abril i al setembre amb les dues sessions del curs Aprofita Instagram creant dissenys i infografies atractives.

El programa Emprenedoria en clau femenina, arriba a la seva fi amb el curs Sóc una empresa responsable, com ho demostro. Aquest curs es durà a terme els dies 12 i 19 de novembre de 16h a 18h. El seu objectiu és donar a conèixer aquelles actuacions que podem fer, en els nostres negocis, amb impacte social i ambiental.

A finals de Novembre, ens tornarem a trobar a la XIX Setmana de l'Emprenedoria del Maresme. Com en les darreres edicions, durant la setmana es faran 9 càpsules formatives de diversos temes, acabant el divendres amb una Cloenda amb Networking obert a totes les persones participants.

Al mes de desembre hem preparat una Jornada de formació per aquelles persones inscrites a Garantia Juvenil, i que han estat sol·licitants de l'Ajut de l'Autoocupació.

Per acabar el programa formatiu del 2019, realitzarem la I Jornada Empresarial d'Economia Circular del Maresme. Aquesta jornada, prevista a principis de desembre, té com a objectiu apropar la filosofia circular al teixit empresarial de la comarca.

Podeu trobar més informació de les activitats formatives i fer les inscripcions al següent enllaç.

Aquesta formació es complementa amb el Servei d'Assessorament personalitzat que ofereixen els tècnics del Servei d'Emprenedoria.

Formació

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12