19.01.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


Nota de Premsa
Es quadrupliquen les sol·licituds d'ajut a l'autoocupació dels joves

Ajut per l'autoocupació convocatòria 2019

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme ha atès 86 joves en els dos mesos de vigència de la convocatòria 2019 de subvencions per a l'autoocupació. Aquesta línia d'ajuts publicada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat dins el marc del programa de Garantia Juvenil incentiva l'emprenedoria dels i les joves amb subvencions que poden arribar als 10.000 euros. En aquesta edició, que va finalitzar l'1 d'octubre, s'ha disparat l'interès per accedir-hi. En concret, el Consell Comarcal ha quadruplicat l'atenció i acompanyament en el procés de sol·licitud respecte a l'any passat.

Les dades apunten que l'emprenedoria jove gaudeix de bona salut al Maresme i les subvencions que es concedeixen ajuden a la posada en marxa del  negoci. En concret, aquest ajut que concedeix la Generalitat és un important impuls per sobreviure el primer any, Prova d'això és la demanda que ha tingut aquesta edició.

El Servei d'Emprenedoria  ha atès i ha analitzat les peticions de 86 joves que volien accedir-hi i ha assessorat i acompanyat en la seva petició a 42, una xifra que quadruplica les dades de 2018. L'objectiu ara és donar el màxim suport perquè aquests negocis es puguin consolidar i tenir un llarg recorregut en el temps, per això el Consell Comarcal està organitzant una formació específica que incorpora aspectes tan importants per consolidar un projecte com els econòmics-financers i el màrqueting. 

 

Informació publicada el 10 d'octubre de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12