12.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del MaresmeServei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme
Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme

Servei Emprenedoria Consell Comarcal Maresme

Conegueu els serveis que us oferim.

El Servei d'Emprenedoria és una entitat depenent de l'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

Us presentem els serveis que oferim:

  • Entitat acreditada per la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya. Oferim acompanyament i assessorament personalitzat a persones emprenedores, empreses i autònoms per a estructurar, impulsar els seus projectes, així com per enfortir i consolidar els seus negocis.
  • Xarxa PAE (Punt d'Atenció a l'Emprenedor),oferim el servei, sense cost, per a tramitar l'inici de l'activitat empresarial i l'alta com a empresari. En tan sols 48 hores i el DUE (Document Únic Electrònic) s'estalvien fins a 22 tràmits.
  • Informació i suport sobre els diferents tràmits, serveis i recursos a disposició dels usuaris i usuàries. Especialment els relacionats amb les tramitacions organitzatives inicials, assessorament i mediació per accedir a finançaments, ajuts i subvencions, i serveis i recursos de vivers d'empresa.
  • Informació i assistència per a tramitar la Capitalització de la prestació de l'atur.
  • Organització i gestió d'accions formatives especialitzades en forma de cursos, jornades i píndoles formatives.
  • Organització i gestió d'accions de sensibilització dirigides a col·lectius específics: dones emprenedores, joves estudiants.

Amplieu informació dels serveis disponibles al nostre web, poseu-vos en contacte a través del següent correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat, per telèfon: 93.693.14.50 o demaneu assessorament en el següent formulari.

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12