18.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Finalitza la XVIII Setmana de l'Emprenedoria al MaresmeFinalitza la XVIII Setmana de l'Emprenedoria al Maresme
Finalitza la XVIII Setmana de l'Emprenedoria al Maresme

setmana de l'emprenedoria juliol 2019

Un cop més, hem celebrat amb èxit una nova edició de la Setmana de l'Emprenedoria al Maresme, arribant a la número 18.

Aquest any hem rebut un total de 200 inscripcions a les 10 càpsules formatives que hem preparat. De l'1 al 5 de juliol es van ampliar coneixements sobre fiscalitat, màrqueting digital, emprenedoria social, competències emocionals i finances, així com de sensibilització amb la càpsula formativa d'Emprendre en clau femenina.Setmana de l'Emprenedoria al Maresme
Setmana de l'Emprenedoria al Maresme    La Setmana va finalitzar amb un acte de cloenda amb piscolabis i una jornada de Networking entre els participants, que va servir per a construir xarxes professionals entre ells.

La valoració dels participants ha estat positiva, i aquest fet ens empeny a continuar amb aquest projecte amb el que es pretén donar un ventall de recursos formatius al teixit empresarial de la comarca. 

En la mateixa línia, el Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, organitza anualment un programa formatiu complet per aquelles persones emprenedores que comencen i per aquells negocis en funcionament. Us convidem a consultar el calendari d'accions formatives del 2019 en aquest enllaç, així com tots els recursos que oferim des del nostre servei.

Us agraïm la vostra assistència, i us esperem a la propera edició, prevista per la darrera setmana del mes de novembre.


 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12