SIAD Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Benestar SocialBenestar SocialCCM - Benestar Social - Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD)Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD)CCM - Benestar Social - Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD) - Informaciķ i AtenciķInformaciķ i AtenciķCCM - Benestar Social - Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD) - Informaciķ i Atenciķ - Informacions SIADInformacions SIAD

 

Els dies 3 i 4 de juny, es va realitzar, en dos torns, la formaciķ bāsica en igualtat en l'āmbit laboral, dirigida al personal del Consell Comarcal del Maresme. Hi van assistir un total de 67 persones.
Es tracta d'una acciķ que s'emmarca en les mesures del Pla Intern d'Igualtat aprovat el 2017, amb l'objectiu de sensisbilitzar el personal sobre les desigultats que es pateixen per raķ de gčnere a la feina i difondre la cultura de la igualtat dins la instituciķ.
En aquesta formaciķ es van treballar el marc conceptual i legal de la igualtat i les diferents manifestacions de la desigualtat de gčnere en l'āmbit laboral.
Entre altres mesures, el Consell Comarcal ja té aprovat el Protocol d'Assetjament Sexual i Assetjament Laboral per Raō de Gčnere.

Informaciķ publicada l'11 de juny de 2019