18.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - El CONSELL COMARCAL DEL MARESME PARTICIPA A LA NOVA EDICIÓ DEL SALÓ BIZBARCELONAEl CONSELL COMARCAL DEL MARESME PARTICIPA A LA NOVA EDICIÓ DEL SALÓ BIZBARCELONA
El CONSELL COMARCAL DEL MARESME PARTICIPA A LA NOVA EDICIÓ DEL SALÓ BIZBARCELONA

BIZBARCELONA

Des del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme participarem activament en la nova edició del Saló BIZBARCELONA, que se celebrarà els dies 12 i 13 de juny al Recinte Montjuic de Fira de Barcelona.

El Saló BIZBARCELONA aporta recursos a aquelles persones emprenedores amb projectes per iniciar i també a aquelles empreses que volen créixer i consolidar el seu negoci. Sí busqueu inspiració... també hi teniu lloc!
Podeu consultar més informació del saló al web http://www.bizbarcelona.com/bizbarcelona-2019.

Personal tècnic del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme participarà a l’estand de Catalunya Emprèn el dijous 13 de juny, proporcionant assessorament a aquelles persones emprenedores amb ganes d’iniciar un nou projecte.

Us animem a visitar-nos!!

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12