12.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - CULTURA EMPRENEDORA A L'ESCOLA 2018-19CULTURA EMPRENEDORA A L'ESCOLA 2018-19
CULTURA EMPRENEDORA A L'ESCOLA 2018-19

CuEmE

Les dues escoles del Maresme que enguany participen en el programa CuEmE amb l’acompanyament del Consell Comarcal del Maresme, han entrat en la fase de producció.

És el segon any que l’Escola Sant Pau de Sant Pol de Mar hi participa. Des de l’inici de curs cada classe de 5è de primària ha creat una cooperativa, ha ideat la seva pròpia imatge, l’estratègia de comunicació i finalment han dissenyat i escollit els productes que posaran a la venda. Actualment els estan fabricant. La data prevista de venda és el divendres 17 de maig en el marc del mercat de venda no sedentària de Sant Pol de Mar.

Per la seva banda, l’Escola El Castell de Dosrius és la primera vegada que duu a terme el CuEmE. La Banca Fiare Ètica, col·laboradora del programa, els va impartir un taller per a què les cooperatives valoressin si finançar-se amb un crèdit o no. Finalment es van decantar per produir en base a les aportacions que havien fet tots els socis. Les dues cooperatives també estan fabricant els productes, a la vista de tenir-ho tot a punt per a la venda en el marc de l’Ecofira de Dosrius pel dissabte 4 de maig.

Ànims a les 5 cooperatives!

Actualment s’està tramitant l’adhesió de l’Escola La Serreta del municipi d’Alella de cara al curs escolar 2019-2020.

En cas que alguna escola del Maresme estigui interessada en participar-hi, us demanen que us poseu en contacte amb el Servei d'emprenedoria a través del següent correu electrònic emprenedoria@ccmaresme.cat o bé per telèfon 93.693.14.50.

  CuEmE - Escola Sant Pol       CuEmE - Escola Dosrius     CuEmE - Escola Sant Pol     CuEmE - Escola DosriusCuEmE - Escola Sant Pol

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12