12.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Clica aqui

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


Nota de Premsa
Arenys de Mar s’incorpora al Servei Itinerant d'Emprenedoria

Edifici Xifre

L’Ajuntament d’Arenys de Mar signa un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme pel Servei Itinerant de prestació d’assistència tècnica i atenció a persones emprenedores i empreses del municipi.

L’objectiu del conveni és respondre a la demanda de l’Ajuntament de realitzar tasques d’assessorament i suport en matèria empresarial.

Des d’aquest mes de juny, els arenyencs i arenyenques que tinguin intenció de crear la seva pròpia empresa, o que necessitin ajuda per consolidar el negoci, podran ser atesos en el mateix municipi pel Servei Itinerant d’Emprenedoria Comarcal. El conveni pretén acostar el servei als usuaris i evitar-los desplaçaments. Tot i així, el Servei Comarcal d'Emprenedoria continuarà atenent els emprenedors, i prestant-los els mateixos serveis, a la seu de Mataró del Consell Comarcal del Maresme (Avinguda Jaume Recoder 85-87).

Arenys de Mar s’incorpora al programa després que s’hagi finalitzat el conveni amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, una col·laboració que, des de mitjans de desembre passat fins a primers de maig, va permetre posar a l’abast dels veïns i veïnes aquestes mateixes prestacions.

El Servei Itinerant d’Emprenedoria es presta, de la mateixa manera, a Vilassar de Mar, els dijous, de 8:00 a 15:00 a Can Jorba. El mateix horari, però en dimecres, regirà per a Arenys de Mar; i les activitats es desenvoluparan a l’Edifici Xifré d’aquesta població.

Informació publicada el 4 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12