13.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Ordre del Dia del Consell d'Alcaldesses i AlcaldesEl ConsellConsell d'Alcaldies del Maresme
Ordre del Dia del Consell d'Alcaldes que se celebrarÓ el 19 de desembre
A les 16:00h

 ORDRE DEL DIA

0. Aprovaciˇ, si escau, de l'esborrany de l'Acta de la sessiˇ ordinÓria del Consell d’Alcaldes de 26 d e setembre de 2017.

1. Aprovaciˇ, si s’escau, de l’esborrany de l’Acta de la sessiˇ extraordinÓria i urgent del Consell d’Alcaldes de 24 d’octubre de 2017.

2. Aprovaciˇ, si s’escau, de l’esborrany de l’Acta de la sessiˇ extraordinÓria i urgent del Consell d’Alcaldes de 24 d’octubre de 2017, convocat per l’emissiˇ d’informe sobre la mociˇ per aturar la suspensiˇ de l’Autonomia de Catalunya.

3. Presentaciˇ de la situaciˇ de l’Administraciˇ electr˛nica als Municipis de menys de 20.000 habitants del Maresme, a cÓrrec de la Subdirectora de Tecnologia i Serveis al Consorci d’Administraciˇ Oberta de Catalunya (AOC), Sra. Marta Arderiu.

4. Emissiˇ d’informe, si s’escau, de l’aprovaciˇ de la modificaciˇ de l’Ordenanša n˙m. 7 Reguladora del preu p˙blic per a la prestaciˇ del Servei d’Acollida Escolar.

5. Presentaciˇ de la creaciˇ d’una taula de seguiment i els ajuts econ˛mics de la Generalitat respecte a la plaga del Tomicus als boscos del Maresme, a cÓrrec del Director dels Serveis Territorials a Barcelona, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentaciˇ, Sr. Josep Pena.

6. Presentaciˇ del Pressupost de la Corporaciˇ corresponent a l’anualitat 2018, que incorpora la plantilla orgÓnica i la refosa actualitzada de la relaciˇ de llocs de treball de la corporaciˇ; aixÝ com del pressupost 2018 del seu ens adscrit Consorci de Promociˇ TurÝstica Costa del Maresme. 7. Informes, precs i preguntes.

Informaciˇ publicada el 15 de desembre de 2017
Comunicaciˇ Consell Comarcal del Maresme
formaciˇ a la comarca. Maresme Capacita
Servei d'informaciˇ als municipis - Consell Comarcal del Maresme
agenda institucional
infromaciˇ comarcal
Pla estratŔgic de desenvolupament econ˛mic del Maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12