Consel Comarcal del Maresme
Abans de comenšar l'acte, es mantindrÓ un contacte amb els mitjans de comunicaciˇ

El president de la Diputaciˇ de Barcelona, Salvador Esteve, explicarÓ demÓ, als alcaldes del Maresme el suport econ˛mic i tŔcnic que la Diputaciˇ destina a la comarca, aixÝ com les principals novetats del CatÓleg de serveis 2014. L'acte, que es farÓ a les 19:00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal estarÓ presidit pel president del CCM Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa.

El president de la Diputaciˇ, Salvador Esteve, i el vicepresident tercer i diputat per a la Cooperaciˇ Local, Joaquim Ferrer, explicaran amb detall tant l'oferta del CatÓleg de serveis 2014 com totes les inversions que s'han realitzat a la comarca del Maresme des de l'inici del mandat.

La Diputaciˇ de Barcelona presenta el nou CatÓleg de serveis 2014 que, amb un pressupost de 53,9 MEUR, s'incrementa un 32% respecte al de l'any passat. Sˇn 217 recursos que es posen a disposiciˇ dels ajuntaments i ens locals de la demarcaciˇ perquŔ puguin oferir uns serveis de qualitat als ciutadans.

A partir de l'oferta prevista al CatÓleg, els ens locals presenten les corresponents solĚlicituds, que es valoren tŔcnicament i, amb posterioritat, es procedeix a la concessiˇ dels ajuts, amb carÓcter general, en funciˇ de la qualitat tŔcnica dels projectes locals i de la disponibilitat de recursos amb quŔ compta la Diputaciˇ.

Data: Dimecres, 26 de febrer de 2014  -  7 h tarda
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (Plaša Miquel Biada, 1 de Matarˇ)
Informaciˇ publicada el 25 de febrer de 2014