Anar a la plana de números del butlletí

maig 2018
InfoEmprenedoria Maresme
MAIG 2018

fullets enxarxa

El passat 26 d’abril va tenir lloc la presentació oficial d’ENXARXA MARESME, un projecte coordinat pel Consell Comarcal, amb la participació dels 30 municipis del Maresme, que neix amb la voluntat d’unificar les polítiques de suport a l'empresa i l'emprenedoria. 

El projecte, l’objectiu final del qual és cercar oportunitats econòmiques per a la comarca, compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de les patronals Fagem i Pimec, i dels sindicats Comissions Obreres i UGT.

A través del Servei d’Emprenedoria, l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme dóna suport i assessorament específic a persones emprenedores en la creació de noves empreses.

A primers d’any, el Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona va publicar un informe en el que s’analitzava la situació d’aquestes empreses. 

Grafica Empreses 2014-2017

Bloc i llapis

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per aquest mes de maig, les següents activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors.

Gala Bcn

La Gala és la fundadora i l’ànima d’una empresa on line que es dedica al disseny de calçat i de roba.

GALABCN va néixer amb la col·laboració, entre d’altres, del Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.

Ara, amb el negoci funcionant a tota vela, la Gala col·labora amb nosaltres explicant als joves emprenedors les seves experiències.

El proper 18 de maig, els 57 joves alumnes de l’escola Sant Pau, de Sant Pol de Mar, posaran per fi a la venda els productes artesanals creats per ells mateixos en les seves cooperatives CuEmE.

Cueme Nens treballant

Consolidat sessió Compte de resultats

El passat 22 de març va tenir lloc, a la seu del Consell Comarcal del Maresme, la presentació de CONSOLIDA’T. I un mes després s’iniciava aquest programa d’assessorament empresarial que està adreçat a microempreses i treballadors autònoms en actiu o aturats de la demarcació de Barcelona.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa